VESPA CLUB GENT-LEIE Rotating Header Image

Sponsors

Bij onze sponsors staan bedrijven opgenomen die VCGL financieel ondersteunen. Dankzij hun steun is VCGL in staat om het jaarlijkse lidgeld laagdrempelig te houden, u een uitgebreid programma aan te bieden en zo veel mogelijk voor de leden te organiseren.
Zij helpen ons! Steunt u hen? Koop bij onze sponsors!

Heb je zin om sponsor te worden van één van de meest actieve en bloeiende Vespa clubs in België? Contacteer ons via info@vespaclubgentleie.be. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn, en wat we voor elkaar kunnen doen en betekenen.

Onze foorkramers Michel en Kathy zijn al jaren lid van onze club. Zij steunen ons niet enkel met hun aanwezigheid, maar ook financieel. Bekijk hun Kermiskalender, en ontdek waar je ze doorheen het jaar kan vinden.

Bij Zenner decoratie kan je terecht voor professioneel kleuradvies en technische ondersteuning in schilderwerken, interieur, vloerbekleding en industriële werken. In hun showroom te Zelzate bieden ze alle kwaliteitsverven van Mathys aan. Je VCGL lidkaart geeft er je 15 % korting op verf.

Serge is een vast lid van onze club. Zijn bedrijf s&s construct biedt een waaier aan industriële toepassingen aan, zoals plaatbewerking, draai- en freesbewerking, maar ook lassen en poederlakken. Contacteer hem om te horen wat hij voor je kan betekenen!

Op zoek naar een nieuwe scooter, of heeft je oude scooter onderhoud nodig? Één adres!
De Pauw RLE is in het Gentse een van de oudste tweewielerzaken: de derde generatie staat momenteel aan het roer (of moeten we ‘stuur’ zeggen), en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste Vlaamse Vespa-dealers. Bij hen vindt je het volledige gamma Vespa, Piaggio en Aprillia scooters, en kan je diverse modellen testrijden. Ondertussen verdelen ze ook Royal Enfield motorfietsen.