VESPA CLUB GENT-LEIE Rotating Header Image

Lid worden

Lid worden?
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden over onze club en je er resoluut wilt voor gaan. Als lid kan je meerijden met door de club georganiseerde ride-outs en deelnemen aan alle georganiseerde clubactiviteiten. Het embleem van de club wordt je ter beschikking gesteld samen met je lidkaart en nog enkele leuke gadgets. Bij een aantal van onze sponsors krijg je ook korting.

Onderaan deze pagina vind je het inschrijvingsformulier. Stort tegelijkertijd na het invullen ook je lidgeld! Personen die het inschrijvingsformulier invullen gaan automatisch akkoord met het clubreglement, dat hier te raadplegen valt.

Het lidgeld voor 2019 bedraagt: € 25,00 (inclusief bijdrage voor lidmaatschap VC België)
Het dient gestort te worden op rekening BE11 0682 4354 0048 met vermelding van je naam en “lidgeld VCGL 2019”. Wens je daarbij ook lid te worden van de BFOV (Belgische Federatie voor Oude Voertuigen, zie http://www.vespaclubgentleie.be/?page_id=565), komt het totale inschrijvingsgeld op € 30,00. Duidt hiervoor dan zeker het juiste vakje aan op het inschrijvingsformulier.

Lidgeld wordt betaald per kalenderjaar, 01/01 – 31/12. Word je echter lid vanaf 1 november, dan is je bijdrage ook al onmiddellijk geldig voor het volgende jaar.

Wil je meer weten, neem contact op met één van de bestuursleden of kom eens langs op onze tweewekelijkse ledenavond.

Inschrijvingsformulier
Vul onderstaand formulier in en klik nadien op “Verstuur”. Alle velden met de melding “vereist” zijn verplicht in te vullen, anders wordt je formulier niet verstuurd. Ter bevestiging ontvang je onmiddellijk een mailtje (check je spam folder!). Je hebt tevens de mogelijkheid om een foto van jezelf te uploaden; deze komt op de ledenpagina terecht, want immers, het is altijd leuk om een gezicht op een naam te kunnen plakken!

Inschrijvingen zijn slechts geldig na correct invullen van het formulier én storting van je lidgeld. Indien een van beide ontbreekt (formulier en/of lidgeld), zal je lidmaatschap niet verwerkt worden.

  1. (vereist)
  2. (vereist)
  3. (vereist)
  4. (vereist)
  5. (vereist)
  6. (vereist)
  7. (vereist)
  8. (vereist)
  9. (vereist)