VESPA CLUB GENT-LEIE Rotating Header Image

BBQ-rit 2018

In 2008 werd onze Vespaclub officieel ingeschreven als vzw, waardoor we dus dit jaar een jubileum te vieren hebben! Omdat we trachten een club te zijn voor alle leden, willen we het beste van onze rondritten te combineren: rijden én gezellig samenzijn. Enkele FAQ’s op een rijtje:

 

Hoe doen we dit?
Met de aanbieding van een combo rondrit-BBQ!

 

Wat betekent dit praktisch?
Op zaterdag 25 augustus beginnen we een feestelijke namiddag met een kleine rit van +- 50 km, voorgereden door Thomas. We verzamelen om 13u30 aan kruispunt De Sterre in Gent (Shell tankstation) en rijden richting de open velden van de Zwalmstreek, de voorloper van de Vlaamse Ardennen.
De rit eindigt ten laatste om 17u in Merelbeke, waarbij eenieder de mogelijkheid krijgt om even huiswaarts te rijden en zich op te frissen, een mooi jurkje aan te trekken, de neus bij te poederen, …

 

En die BBQ dan?!
Nadien verwachten we je vanaf 18u30 voor een all-in BBQ op het schoolterrein van de OLV-Visitatieschool in Bottelare (Stas de Richellelaan 19, 9820 Bottelare). “Anciens” kennen deze plaats ongetwijfeld als tussenstop van een picknickrit of voorgaande BBQ.
De prijs voor dit alles werd vastgelegd op 15 EUR per persoon, en 10 EUR voor kinderen. Voor de vegetariërs onder ons is er een alternatief. Afhankelijk van de weersvoorspelling kunnen we zowel binnen als buiten zitten, en de speeltuin biedt vertier voor klein en groot!

 

Moet ik na de rit eerst nog huiswaarts, of kan ik rechtstreeks naar de BBQ?
Als bestuur hebben wij ook nog even de tijd nodig om de locatie klaar te maken voor jullie komst. Daarom verkiezen we een “rustpauze” tussenin. Dit geeft je tevens de gelegenheid om man, vrouw, kinderen en andere kroost op te pikken, want iedereen is welkom (je partner hoeft daarom geen VCGL-lid te zijn)! Anderen verkiezen mogelijks om de scooter thuis te laten en de auto te nemen, om dat ene pintje net iets veiliger te verteren.
Kom je van te ver om even heen-en-weer te gaan? Geen probleem, dan kan je ons gewoon vervoegen richting de school! Gelieve dit wel te melden op voorhand.

 

Say no more! Hoe neem ik deel?
Deelnemen gebeurt via het onderstaande inschrijvingsformulier, en dit vóór 18 augustus. Betaling gebeurt op de clubrekening (BE11 0682 4354 0048) met de mededeling “BBQrit 2018 + naam + X volwassenen/Y kinderen“.
De exacte locatie vind je hier: https://goo.gl/maps/FqLjoCyf4Ss. Parkeermogelijkheden zijn er voldoende rechtover de school en in de straatjes rondom. Zorg ervoor dat de omwonenden geen hinder ondervinden! Vesparijders kunnen hun ros veilig stallen op de afgesloten speelplaats.

 

Ik kan de rit niet meerijden, mag ik wel nog naar de BBQ komen?
Deelname aan de rit is niet verplicht voor deelname aan de BBQ, maar we moedigen dit uiteraard sterk aan! Om het 10-jarig bestaan van onze club te vieren, bieden we immers aan de deelnemers van de rit een uniek hebbedingetje aan! We zijn tenslotte een Vespaclub 😉

 

Nieuwsgierig? Tot op 25 augustus! Nog vragen? Stel ze via info@vespaclubgent.be!
  1. (vereist)
  2. (vereist)
  3. (vereist)
  4. (vereist)