Ardennenoffensief 2016: 13-16/05

Ook in 2016 gaat het Ardennenoffensief door in het Pinksterweekend van vrijdag 13 t.e.m. maandag 16 mei (maandag is een vrije dag, dus enkel vrijdag verlof te nemen!).

Voor leden die nog niet mee gegaan zijn: dit is een weekend van 4 dagen Vespa rijden en plezier maken. Bekijk alvast eens de foto’s van het Ardennenoffensief 2015 op onze website.

Onze uitvalsbasis in de Ardennen blijft de hoog aangeschreven herberg/motorhotel De Lanterfanter. Het concept van de herberg bestaat uit gedeelde slaapplaatsen (tot max. 5 personen), met de mogelijkheid tot het huren van een aparte kamer (2 tot 4 personen).

Meer info in verband met kostprijs en voorschotbetaling ontving je via mail. Let wel: om deel te kunnen nemen moet je uiteraard je lidmaatschap voor 2016 al vernieuwd hebben.

Daar dit weekend de afgelopen jaren door Kwinten werd opgevolgd, neemt hij ook voor 2016 de organisatie voor zijn rekening. Voor concrete vragen kan je dan ook bij hem terecht via kwintent5@gmail.com.

P1120095