Meimaand – Vespamaand!

We staan aan de vooravond van een drukke meimaand-Vespamaand, daarom een overzicht van de geplande activiteiten:
  • Allereerst de eigen Frietjesrit op maandagavond 30 april (enkel eigen leden!). Voor deze korte avondrit met tussenstop aan de frituur verzamelen we om 18u45 aan het clublokaal Kantien (Kanodreef 1, 9000 Gent) voor vertrek om 19u stipt. Er wordt onderweg niet gestopt om te tanken; het tankstation kortstbij de startlocatie bevindt zich aan de Colruyt (Drongensesteenweg 197, 9000 Gent). Eindstop bevindt zich in Oostakker.

• De dag nadien, op dinsdag 1 mei, rijden we de open rondrit van CVC Geraardsbergen. Verzamelen om 8u30 aan het Power benzinestation op de Brusselsesteenweg in Melle. Samen rijden we richting startpunt, alwaar we inschrijven voor de bepijlde rondrit. Deelnameprijs bedraagt 10 EUR.

• Op zondag 6 mei nemen we deel aan de Maneblussersrit van VC Mechelen. Verzamelen om 8u30 aan het Power benzinestation op de Brusselsesteenweg in Melle. Via vlotte binnenwegen (geen autostrade) rijden we langs Dendermonde – Willebroek naar de startplaats in Mechelen. Ter plaatse schrijven we samen in voor de bepijlde rondrit van +- 85 km die kan aangevangen worden tussen 10u-12u30. Deelnameprijs bedraagt 7 EUR.

• En afsluiten doen we op donderdag 10 mei met de eigen Hemelvaartrit (enkel eigen leden!). Hiervoor verzamelen we om 12u aan het Shell tankstation op de Sterre in Gent. Volgetankt rijden we in groep via de N60 naar Oudenaarde, alwaar het startpunt van de rit is gelegen. Einde van de rit van +- 85 km is voorzien omstreeks 17u in Heule (Kortrijk) aan café Kameleon. Terugrijden naar Gent doen we eveneens in groep langs de Kortrijksesteenweg.
Noteer ook: door de rondrit naar Geraardsbergen op dinsdag 1 mei zal er slechts 1 clubavond worden gehouden komende maand, en dit op dinsdag 15 mei.

Door deze drukke agenda zien we ons ook genoodzaakt om de geplande gezamenlijke deelname aan de Deugnietenrit van VC Leuven op zondag 27 mei te annuleren, aangezien we aanwezigheid van een bestuurslid niet kunnen garanderen om de groep op sleeptouw te nemen. Deelname op eigen initiatief moedigen we uiteraard aan!