VCGL St-Patricksrit 2018

Gezien de weersomstandigheden van vandaag zien we ons genoodzaakt om de St-Patricksrit van deze namiddag te annuleren. Veiligheid staat voorop bij het rijden in groep, en dit kunnen we als club niet garanderen in deze situatie.

Komende zaterdag 17 maart vindt de eerste rit op de clubkalender 2018 plaats, de traditionele Sint-Patricksrit. We verzamelen om 13u30 aan het Shell tankstation op kruispunt “de Sterre” (Kortrijksesteenweg 831, Gent) alwaar een laatste tankbeurt mogelijk is. Vertrekken doen we stipt om 14u00 richting de kerk van Bottelare voor een Vespawijding, om het komende jaar veilig te doorstaan. Want gelovig of niet, alle beetjes helpen… 😉

Hierna vertrekken we voor een ritje van ongeveer 50 km, om op de eindstop samen een drankje te nuttigen. Terugrijden naar Gent doen we in groep zodat iedereen kan afhaken waar hij/zij dit wil.

Dit is een rit enkel toegankelijk voor VCGL leden. De kalender voor 2018 kan geraadpleegd worden via http://www.vespaclubgentleie.be/?page_id=13.