VCGL Kalender 2017 – nieuwe bestelling clubjas

Op de Algemene Vergadering van afgelopen vrijdag werd de VCGL rittenkalender voor 2017 voorgesteld; deze kan geraadpleegd worden op de activiteitenpagina. Hier kunnen uiteraard nog ritten aan toegevoegd worden.
Heb je zelf een mooie rit uitgestippeld, maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Neem contact op met onze rittenmeester Walter via walter@vespaclubgentleie.be, en hij kijkt samen met je waar we deze op de kalender kunnen plaatsen.

Mede dankzij creatief lid Chris Vantieghem is de kalender beschikbaar in handig zakformaat. Kon je er niet bijzijn op de vergadering, maar heb je toch graag zo’n kalendertje? Spreek dan zeker een bestuurslid aan!

Ook werd aangekondigd dat een nieuwe druk van clubjassen zal worden besteld. Pasmaten waren beschikbaar op de vergadering, en zullen ook op de clubavonden van woensdag 1 en dinsdag 21 februari kunnen worden getest. Bestellen kan via het bestellingsformulier.
Wens je een jas te passen, maar kan je niet aanwezig zijn op de vermelde clubavonden, geef dan even een seintje op info@vespaclubgentleie.be.

Tenslotte verwelkomen we Serge Martin als ad-interim bestuurslid. Hij voegt zich bij het huidige 4-koppige bestuur en zal hen bijstaan waar nodig.

Samen 2017 in!