Vespa World Days 2017 te Celle (D)

Ook in 2017 vinden de Vespa World Days plaats. Dit keer wordt Celle in Duitsland voor 4 dagen (van donderdag 22 tot zondag 25 juni 2017) het epicentrum van het Vespagebeuren. Gelukkig zijn de Duitsers er iets sneller bij dan de Fransen vorig jaar, en werd reeds een (voorlopig) programma online gezet.
Meer info op http://vespaworlddays2017.com/programme/.

12249946_1698097203763839_8198173823780848563_n

De website van de VWD vermeldt dat er zowel Full (85 EUR) als Light tickets (65 EUR) beschikbaar zullen zijn. Het VCGL bestuur heeft vandaag op de vergadering van VC België echter vernomen dat dit geen zekerheid is, en dat Light tickets enkel beschikbaar worden gesteld indien alle Full tickets de deur uit zijn (waarbij dan nog wordt geëvalueerd of dit de moeite waard is voor de organisatie, afhankelijk van de interesse op dat moment).

Daarom zijn wij van mening dat, indien je zeker wil zijn van deelname, inschrijving voor een Full ticket de beste garantie biedt. Uit ervaring weten we dat het verschil in beiden zich vertaalt in aldanniet toegang tot het galadiner op zaterdagavond. Let op: deelname aan de rondritten zit niet inbegrepen in deze prijs.
Inschrijvingen voor de Full tickets gaan open op 26 november.

Wens je deel te nemen aan de VWD? Dan geven wij je graag een how-to guide:

• Vooreerst, zorg ervoor dat je lidmaatschap bij VC Gent-Leie voor 2017 is hernieuwd én betaald. Pas dan kan je worden doorgegeven als lid aan VC België (die de eindverantwoordelijke is voor alle Belgische inschrijvingen). Indien dit niet in orde is, zal je inschrijving niet aanvaard worden!
  • Vervolgens stuur je een mailtje naar onze secretaris stany@vespaclubgentleie.be met volgende gegevens:
    • Onderwerpveld: “VWD CELLE + je naam”
    • Bericht: je naam, voornaam, geboortedatum, type Vespa + nummerplaat en T-shirtmaat (S-M-L-…)
  • Je voltooit je inschrijving voor de VWD 2017 door het correcte bedrag (85 EUR voor een full ticket) te storten op de clubrekening (BE11 0682 4354 0048) met de vrije mededeling “VWD CELLE + je naam”, en dit ten laatste tegen 20 november. Dit geeft ons de tijd om jullie gegevens correct door te geven aan VC België, zodat een week later de eigenlijke inschrijving (hopelijk) zonder problemen verloopt.
  • Let op: gelieve je betaling voor de VWD en je lidmaatschapsbijdrage voor VCGL NIET in één verrichting te doen, maar als 2 aparte overschrijvingen.
Kwinten Tijsebaert heeft via Facebook reeds een rondvraag gestart naar interesse voor gedeeld plaatselijk logement, iets wat we alleen maar kunnen toejuichen.

Graag beantwoorden we alle vragen omtrent deelname, in zoverre we over de correcte informatie beschikken. Wens je toch een Light ticket, kan je ons dit melden. We houden dan in de gaten of deze beschikbaar worden gesteld (vermoedelijk in januari/februari 2017).