Lidmaatschap 2017

Er rest ons nog 1 rit op de eigen kalender in 2016, zijnde de Klaprozenrit van vrijdag 11 november, maar vanaf vandaag zijn de inschrijvingen voor het lidmaatschap voor het kalenderjaar 2017 ook geopend.
Je lidmaatschap vernieuwen kan net als vorig jaar via het formulier op onze website. Indien je graag een foto van jezelf op de website ziet, of je huidige foto wil vernieuwen, kan dit door via het formulier een foto te uploaden. Dan krijg je een plaatsje op de ledenpagina, wat het gemakkelijker maakt om een naam op een nieuw of oud(er) gezicht te plakken.

Het lidgeld voor 2017 blijft gelijk. Na invulling van het formulier, stort je 15 EUR op onze clubrekening (BE11 0682 4354 0048) met vermelding van je naam en “lidgeld VCGL 2016”. Enkel na correcte invulling én betaling wordt je inschrijving aanvaard.
Indien je problemen zou ondervinden met dit formulier, gelieve dan contact op te nemen met Thomas via thomas@vespaclubgentleie.be.

Je lidkaart zal je vanaf januari 2017 worden bezorgd op de algemene ledenvergadering (datum nog te bepalen). Indien je hierop niet aanwezig bent, wordt deze je bij een later evenement overhandigd.
Indien je verkiest om je lidmaatschap niet te vernieuwen, zal je geen mails meer ontvangen vanaf 1 februari 2017, en mag je dus ook niet meer deelnemen aan activiteiten die enkel voor leden ingericht worden. Tevens wordt je toegang tot onze Facebook pagina opgeschort.

Opgelet: Vespisten die reeds lid waren in het jaar 2016 dienen zich ook weer lid te maken via dit formulier. Dit laat ons toe om adresgegevens te verifiëren en eventuele wijzigingen aan te brengen. Indien je je lid hebt gemaakt na 1 november 2016, ben je automatisch lid voor 2017 en is herinschrijving niet meer nodig.

De eerste activiteit van 2017 wordt de algemene ledenvergadering in januari, waarvan volgende week de precieze datum wordt meegedeeld.