Klaprozenrit 2016

Onze het mom “Kaak kaak, nen twiedekker” zal de Klaprozenrit op 11-11 dit jaar enkele historisch belangrijke plaatsen in Oost-Vlaanderen aandoen; de Eerste Wereldoorlog vanuit het standpunt van de bezetter. Een bepijlde rondrit van ongeveer 100 km leidt je langs alle vliegpleinen van WO I rond Gent.

Inschrijving ter plaatse bedraagt 5 EUR; hiervoor krijg je een klein ontbijt aangeboden (koffiekoek + koffie/thee), een drankje op de tussenstop, een brochure (met de bezienswaardigheden en geschiedenis van de vliegvelden en gebeurtenissen) en een aandenken aan de rit.

Start- en eindpunt van de rit is ons clublokaal Kantien (Kanodreef 1 , 9000 Gent)

Deze open rit is de officiële rit van VC Gent-Leie op de kalender van VC België en wordt een bepijlde rit.