VESPA CLUB GENT-LEIE Rotating Header Image

januari, 2018:

Vespa Club Gent-Leie in 2018

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering vond zaterdag 27 januari plaats, en daarmee werd meteen de aftrap gegeven voor VCGL in 2018!

De vergadering gemist? Geen paniek! Hierbij de belangrijkste punten:

  • Zoals reeds aangekondigd, bestaat het bestuur van de vzw voor 2018 uit Thomas, Kwinten, Filip en Chris. Zij zullen worden bijgestaan door ad-interim bestuursleden Wim, Fabian en Eric (zie http://www.vespaclubgentleie.be/?page_id=565)
  • Het lidgeld werd verhoogd tot 25 EUR omwille van toegelichte redenen. Het bestuur heeft enkele ideeën in de pijplijn om er echter voor te zorgen dat je nóg meer waar voor je geld krijgt!
  • De tweewekelijkse clubavonden krijgen een kleine update: deze vinden niet langer plaats op de 1ste woensdag en 3de dinsdag van iedere maand, maar wel op de 1ste en 3de dinsdag van iedere maand (zie http://www.vespaclubgentleie.be/?page_id=13)
  • De VCGL Facebook-pagina werd voor iedereen opengesteld, en is nu ook toegankelijk voor niet-leden (https://www.facebook.com/groups/126476840954)
  • De eerste clubrit van het jaar wordt ook nu weer de Sint-Patricksrit op zaterdag 17 maart, mét Vespawijding. De rest van de rittenkalender kan je raadplegen op http://www.vespaclubgentleie.be/?page_id=13
  • De jaarlijkse BBQ zal dit jaar doorgaan op 25 augustus, weliswaar in een nieuw concept. Zonder al te veel te verklappen, mag je je wel alvast verwachten aan een rit voorafgaand aan de BBQ. Het evenement zal in het teken staan van “10 jaar VCGL”, daar de club als vzw officieel werd opgericht in 2008

Mocht je nog verdere vragen hebben ivm de vergadering, valt het verslag steeds te raadplegen bij een van de bestuursleden. Samen maken we er een veilig 2018 van, want ’t es vrie wijs tuupe tegoare!