december, 2017:

Bestuurswijziging in VCGL – lidmaatschap 2018

Naar aanleiding van het vrijwillig ontslag van 3 bestuursleden (voorzitter Hans, secretaris Stany en rittenmeester Walter) werd afgelopen vrijdag een bijzondere algemene ledenvergadering besloten. Bij aankondiging van hun ontslag, lanceerden ze een oproep naar nieuwe kandidaturen om het overgebleven bestuur (Thomas) te versterken.

Tijdens de vergadering konden de werkelijke leden hun stem laten gelden over de gestelde kandidaturen, waarbij het vertrouwen werd gegeven aan Kwinten Tijsebaert, Filip Vanholen en Chris Vantieghem. Zij zullen samen met Thomas de voorbereidingen voor 2018 zo snel mogelijk aanvatten, om het effect van de bestuurswissel op de clubleden zoveel mogelijk te beperken.

Vanwege deze bestuurswijziging wordt de (her)inschrijving voor 2018 voorlopig uitgesteld. Tot de functieoverdracht van oude naar nieuwe bestuursleden voltooid is, vragen we hiervoor jullie geduld.

Alvast bedankt voor het begrip!