juni, 2017:

VCGL Barbecue 2017

Het is weer bijna zover: de jaarlijkse VCGL barbecue nadert met rasse schreden! 🙂
Ook dit jaar nodigen we je met partner en kinderen graag uit op het schoolterrein van de Onze Lieve Vrouw Visitatieschool in Bottelare (https://goo.gl/maps/FqLjoCyf4Ss). Afhankelijk van de weersvoorspelling kunnen we zowel binnen als buiten zitten, en de speeltuin en speelburcht biedt vertier voor de kleintjes (en minder kleintjes).

Omwille van beperkte middelen doe ik dit jaar graag een oproep voor een aantal vrijwillige handen, die mee willen helpen met de voorbereidingen op de dag zelf. Wat houdt dit in? Klaarzetten/versieren van de picknicktafels, installatie van de muziekvoorziening, ophalen van drank, … Graag een seintje naar thomas@vespaclubgentleie.be, en alvast eeuwige dank!

Nuttige info:

• Wanneer? Zaterdag 19 augustus, vanaf 18u
  • Waar? Rid. A. Stas de Richellelaan 19, 9820 Bottelare (in de GPS soms gekend als Ridder Anna Stas de Richellelaan). Parkeren kan recht tegenover de schoolingang of in de nabijgelegen Dorpstraat (zie kaartje in bijlage). Vesparijders kunnen hun ros veilig stallen op de speelplaats van de school.
  • Wat? Voor de som van 20 EUR krijgt u veel lekkers! Inbegrepen zijn 3 stukken vlees, een uitgebreid groentenbuffet en drank à volonté gedurende de volledige avond. Mensen die vegetarisch wensen te eten, melden dit graag vooraf. Én natuurlijk veel leute, want ’t és vrie wijs tuupe tegoare!
  • Hoe? Inschrijven doe je door 20 EUR per persoon (of 10 EUR per kind; tot 12 jaar) te storten op de clubrekening (BE11 0682 4354 0048) vóór 31 juli. Als mededeling vermeld je je naam en het aantal personen. Ook dien je te antwoorden op de toegestuurde mail met het aantal personen + namen, zodat we je betaling kunnen bevestigen.

Hopend op goed weer, maken we er samen weer een leuke avond van!