november, 2016:

Vespa World Days 2017 te Celle (D)

Ook in 2017 vinden de Vespa World Days plaats. Dit keer wordt Celle in Duitsland voor 4 dagen (van donderdag 22 tot zondag 25 juni 2017) het epicentrum van het Vespagebeuren. Gelukkig zijn de Duitsers er iets sneller bij dan de Fransen vorig jaar, en werd reeds een (voorlopig) programma online gezet.
Meer info op http://vespaworlddays2017.com/programme/.

12249946_1698097203763839_8198173823780848563_n

De website van de VWD vermeldt dat er zowel Full (85 EUR) als Light tickets (65 EUR) beschikbaar zullen zijn. Het VCGL bestuur heeft vandaag op de vergadering van VC België echter vernomen dat dit geen zekerheid is, en dat Light tickets enkel beschikbaar worden gesteld indien alle Full tickets de deur uit zijn (waarbij dan nog wordt geëvalueerd of dit de moeite waard is voor de organisatie, afhankelijk van de interesse op dat moment).

Daarom zijn wij van mening dat, indien je zeker wil zijn van deelname, inschrijving voor een Full ticket de beste garantie biedt. Uit ervaring weten we dat het verschil in beiden zich vertaalt in aldanniet toegang tot het galadiner op zaterdagavond. Let op: deelname aan de rondritten zit niet inbegrepen in deze prijs.
Inschrijvingen voor de Full tickets gaan open op 26 november.

Wens je deel te nemen aan de VWD? Dan geven wij je graag een how-to guide:

• Vooreerst, zorg ervoor dat je lidmaatschap bij VC Gent-Leie voor 2017 is hernieuwd én betaald. Pas dan kan je worden doorgegeven als lid aan VC België (die de eindverantwoordelijke is voor alle Belgische inschrijvingen). Indien dit niet in orde is, zal je inschrijving niet aanvaard worden!
  • Vervolgens stuur je een mailtje naar onze secretaris stany@vespaclubgentleie.be met volgende gegevens:
    • Onderwerpveld: “VWD CELLE + je naam”
    • Bericht: je naam, voornaam, geboortedatum, type Vespa + nummerplaat en T-shirtmaat (S-M-L-…)
  • Je voltooit je inschrijving voor de VWD 2017 door het correcte bedrag (85 EUR voor een full ticket) te storten op de clubrekening (BE11 0682 4354 0048) met de vrije mededeling “VWD CELLE + je naam”, en dit ten laatste tegen 20 november. Dit geeft ons de tijd om jullie gegevens correct door te geven aan VC België, zodat een week later de eigenlijke inschrijving (hopelijk) zonder problemen verloopt.
  • Let op: gelieve je betaling voor de VWD en je lidmaatschapsbijdrage voor VCGL NIET in één verrichting te doen, maar als 2 aparte overschrijvingen.
Kwinten Tijsebaert heeft via Facebook reeds een rondvraag gestart naar interesse voor gedeeld plaatselijk logement, iets wat we alleen maar kunnen toejuichen.

Graag beantwoorden we alle vragen omtrent deelname, in zoverre we over de correcte informatie beschikken. Wens je toch een Light ticket, kan je ons dit melden. We houden dan in de gaten of deze beschikbaar worden gesteld (vermoedelijk in januari/februari 2017).

Lidmaatschap 2017

Er rest ons nog 1 rit op de eigen kalender in 2016, zijnde de Klaprozenrit van vrijdag 11 november, maar vanaf vandaag zijn de inschrijvingen voor het lidmaatschap voor het kalenderjaar 2017 ook geopend.
Je lidmaatschap vernieuwen kan net als vorig jaar via het formulier op onze website. Indien je graag een foto van jezelf op de website ziet, of je huidige foto wil vernieuwen, kan dit door via het formulier een foto te uploaden. Dan krijg je een plaatsje op de ledenpagina, wat het gemakkelijker maakt om een naam op een nieuw of oud(er) gezicht te plakken.

Het lidgeld voor 2017 blijft gelijk. Na invulling van het formulier, stort je 15 EUR op onze clubrekening (BE11 0682 4354 0048) met vermelding van je naam en “lidgeld VCGL 2016”. Enkel na correcte invulling én betaling wordt je inschrijving aanvaard.
Indien je problemen zou ondervinden met dit formulier, gelieve dan contact op te nemen met Thomas via thomas@vespaclubgentleie.be.

Je lidkaart zal je vanaf januari 2017 worden bezorgd op de algemene ledenvergadering (datum nog te bepalen). Indien je hierop niet aanwezig bent, wordt deze je bij een later evenement overhandigd.
Indien je verkiest om je lidmaatschap niet te vernieuwen, zal je geen mails meer ontvangen vanaf 1 februari 2017, en mag je dus ook niet meer deelnemen aan activiteiten die enkel voor leden ingericht worden. Tevens wordt je toegang tot onze Facebook pagina opgeschort.

Opgelet: Vespisten die reeds lid waren in het jaar 2016 dienen zich ook weer lid te maken via dit formulier. Dit laat ons toe om adresgegevens te verifiëren en eventuele wijzigingen aan te brengen. Indien je je lid hebt gemaakt na 1 november 2016, ben je automatisch lid voor 2017 en is herinschrijving niet meer nodig.

De eerste activiteit van 2017 wordt de algemene ledenvergadering in januari, waarvan volgende week de precieze datum wordt meegedeeld.