september, 2016:

Klaprozenrit 2016

Onze het mom “Kaak kaak, nen twiedekker” zal de Klaprozenrit op 11-11 dit jaar enkele historisch belangrijke plaatsen in Oost-Vlaanderen aandoen; de Eerste Wereldoorlog vanuit het standpunt van de bezetter. Een bepijlde rondrit van ongeveer 100 km leidt je langs alle vliegpleinen van WO I rond Gent.

Inschrijving ter plaatse bedraagt 5 EUR; hiervoor krijg je een klein ontbijt aangeboden (koffiekoek + koffie/thee), een drankje op de tussenstop, een brochure (met de bezienswaardigheden en geschiedenis van de vliegvelden en gebeurtenissen) en een aandenken aan de rit.

Start- en eindpunt van de rit is ons clublokaal Kantien (Kanodreef 1 , 9000 Gent)

Deze open rit is de officiële rit van VC Gent-Leie op de kalender van VC België en wordt een bepijlde rit.

Belgian Vespa Days

In het weekend van 10 en 11 september vonden de Belgian Vespa Days plaats in Ath. Ook dit jaar waren we aanwezig met een kleine delegatie van VC Gent-Leie. Het evenement, de compagnie en de accomodatie waren top, ’t was weer vrie wijs tuupe tegoare!

Wie het weekend nog eens opnieuw wil beleven, of wie graag een impressie opvangt, kan terecht in onze fotogalerij. Met dank aan Eric en Marcus voor de talrijke foto’s!

dscf7313

Als club kregen we een klein aandenken, alweer eentje om in onze trofeeënkast te plaatsen 🙂