mei, 2016:

Rittenkalender juni 2016 – VCGL vlaggen

De rittenkalender voor juni ziet er als volgt uit:

Allereerst wensen we aan de deelnemers van den Vespa World Days in Saint-Tropez veel plezier!

Terwijl zij de kust ginds onveilig maken, brengt een delegatie thuisblijvers een bezoek aan het oldtimermuseum Mahymobiles in Leuze-en-Hainaut op zaterdag 4 juni. De ingeschrevenen hebben intussen meer praktische info via e-mail ontvangen.

Op vrijdag 25 of zaterdag 26 juni rijden we onze jaarlijkse Picknickrit. De datum wordt definitief vastgelegd van zodra we een duidelijk zicht hebben op de weersvoorspellingen, maar meer info ivm de rit zelf wordt alvast binnenkort meegedeeld. Dit is een gesloten rit (enkel voor leden dus), waarbij we de Leiestreek zullen opzoeken.

Daarnaast nog een klein nieuwtje: sinds kort zijn 3 VCGL vlaggen beschikbaar; 2 met het clublogo en 1 met de slagzin “’t es vrie wijs tuupe tegoare!”. Ben je van plan om in kleine groep (of op je eentje) een rit van een andere club mee te rijden en wil je daarbij graag VCGL vertegenwoordigen? Vraag dan gerust een vlag te leen aan een van de bestuursleden, zo rijd je nooit alleen! 😉
Ook zijn de opstrijkpatches weer volop beschikbaar; deze kan je bestellen via de clubshop pagina.