februari, 2016:

Laatste nieuwtjes: februari 2016

Enkele nieuwtjes sinds de algemene vergadering van januari:
De nieuwe clubpolo is nog steeds in voorbestelling beschikbaar, een voorbeeld ervan is nu ook op onze website te zien (zie Clubshop). Op de komende clubavonden zullen de pasmaten nog aanwezig zijn via het bestuur. Kom dus gerust ter plaatse passen en je bestelling doorgeven. Indien je toch wenst te bestellen zonder te passen, kan dit steeds via e-mail.

Met de lancering van de nieuwe polo werd ook onze slagzin voorgesteld “’t es vrie wijs tuupe tegoare” in combinatie met de Gentse skyline. Deze slagzin is geen vervanging voor het huidige logo, maar is een aanvulling. Zoals aangekondigd zal deze op sticker bedeeld worden aan de leden op een of meerdere rondritten in 2016. Aanwezig zijn is dus de boodschap!

VESPA STICKER_single
Voor de leden die niet aanwezig waren op de algemene vergadering en dus hun lidkaart nog niet ontvangen hebben: deze wordt binnenkort per post verstuurd van zodra we ook je lidkaart van VC België binnen krijgen. Zo kunnen we je alles in 1 pakketje bezorgen.

Ook: zoals ieder jaar organiseert VC België het “toeristisch kampioenschap”, waaraan je als VCGL clublid kan deelnemen. Dit kampioenschap is bedoeld om de kilometervreters aan te moedigen en in de bloemetjes te zetten. Bij deelname aan een officieel event krijg je punten toebedeeld naargelang het aantal kilometers je hebt afgelegd, en met welk soort Vespa je dit gedaan hebt. Op het einde van het jaar worden alle punten bij elkaar geteld en wordt een rangschikking opgemaakt onder alle VCB leden. Bij interesse kan je een mailtje sturen naar info@vespaclubgentleie.be. Let wel: inschrijven moet vóór 29 februari.

Tenslotte: op zondag 6 maart vindt de eerste Mostra Scambio Vespa beurs plaats in Genk. Dit is een nieuwe onderdelenbeurs/customshow/tentoonstelling/… waarbij de Vespa centraal staat. Reeds enkele leden zullen de verplaatsing naar Genk maken per auto (gezien de grote afstand). Indien er verdere interesse is, gelieve ons dit te laten weten zodat een carpooling systeem kan opgezet worden.
Meer info over de beurs is te vinden op hun Facebook pagina.

mostrascambio