december, 2015:

Algemene ledenvergadering 2016

Leden die zich reeds (opnieuw) hebben ingeschreven én betaald, ontvingen een uitnodiging voor de algemene vergadering in januari. Indien je deze niet ontving maar wel betaald hebt, dan is er vast iets misgelopen. Contacteer ons zo snel mogelijk en we brengen dit in orde!
Wens je je alsnog lid te maken, dan wordt de uitnodiging je bezorgd na ontvangst van je betaling.

Meer informatie over het hoe-en-wat van de vergadering is te vinden in de e-mail, alsook de agendapunten voor die avond. Na afsluiting van de algemene vergadering biedt de club de aanwezigen een drankje aan.

Graag doen we een oproep naar aanleiding van de vergadering: we zoeken 2 vrijwilligers om het kasboek van 2015 na te kijken en te ondertekenen ter kwijting van het bestuur. Tevens zoeken we 2 vrijwilligers die ons willen helpen om de zaal klaar te zetten vóór aanvang, alsook voor de opruiming ná de vergadering.

Goede zieltjes kunnen ons contacteren, hetzij rechtstreeks via Hans, Stany, Thomas of Walter, of via info@vespaclubgentleie.be.

Aanpassing: de nodige vrijwilligers hebben zich aangeboden, waarvoor dank!

Het bestuur van Vespaclub Gent-Leie wenst zijn leden prettige feestdagen. We kijken er naar uit om samen met jullie het nieuwe jaar in te zetten!

holidays