november, 2015:

Ardennenoffensief 2016: 13-16/05

Ook in 2016 gaat het Ardennenoffensief door in het Pinksterweekend van vrijdag 13 t.e.m. maandag 16 mei (maandag is een vrije dag, dus enkel vrijdag verlof te nemen!).

Voor leden die nog niet mee gegaan zijn: dit is een weekend van 4 dagen Vespa rijden en plezier maken. Bekijk alvast eens de foto’s van het Ardennenoffensief 2015 op onze website.

Onze uitvalsbasis in de Ardennen blijft de hoog aangeschreven herberg/motorhotel De Lanterfanter. Het concept van de herberg bestaat uit gedeelde slaapplaatsen (tot max. 5 personen), met de mogelijkheid tot het huren van een aparte kamer (2 tot 4 personen).

Meer info in verband met kostprijs en voorschotbetaling ontving je via mail. Let wel: om deel te kunnen nemen moet je uiteraard je lidmaatschap voor 2016 al vernieuwd hebben.

Daar dit weekend de afgelopen jaren door Kwinten werd opgevolgd, neemt hij ook voor 2016 de organisatie voor zijn rekening. Voor concrete vragen kan je dan ook bij hem terecht via kwintent5@gmail.com.

P1120095

Lidmaatschap 2016

De inschrijvingen voor het lidmaatschap voor het kalenderjaar 2016 zijn geopend. Door de omschakeling naar een nieuwe website, kan je nu je lidmaatschap vernieuwen of nieuw aanvragen via het formulier op de pagina “Lid worden“. Indien je problemen zou ondervinden met dit formulier, gelieve dan contact op te nemen via info@vespaclubgentleie.be.

Met de lancering van de nieuwe website werd het huishoudelijk reglement ook geüpdatet. Vergewis je van eventuele wijzigingen vooraleer je je inschrijft. Bij (her)inschrijving verklaar je immers akkoord te gaan met dit vernieuwde reglement.

Het nieuwe formulier geeft je de mogelijkheid om een foto van jezelf te uploaden. Indien je dit wenst, kan je zo een plaatsje krijgen op de website. Dit maakt het gemakkelijker om een naam op een nieuw of oud(er) gezicht te plakken.

Opgelet: Vespisten die reeds lid waren in het jaar 2015 dienen zich ook weer lid te maken via dit formulier. Dit laat ons toe om adresgegevens te verifiëren en eventuele wijzigingen aan te brengen. Indien je je lid hebt gemaakt na 1 november 2015, ben je automatisch lid voor 2016 en is herinschrijving niet meer nodig.

Klaprozenrit 11/11/2015

De laatste rit van onze kalender zit er alweer op. We konden het Vespajaar afsluiten met een fan-tas-tische editie van onze alomgekende Klaprozenrit. Bij aanvang werden meer dan 120 Vespa’s geteld, een mooiere afsluiter kunnen we ons niet wensen.

Foto’s van de rit kan je bekijken in het webalbum.

Een dikke merci aan alle wegkapiteins, vrijwilligers tijdens de middagstop (dank je Michel en Kathy, om ondanks pech toch nog af te komen), Pieters ouders en niet in het minst onze Pieter zelf. Een topeditie!
Bij vertrek na de middagstop heeft Michel een filmpje opgenomen: