oktober, 2015:

Halloweendrink 31/10/2015

Ondanks de late uitnodiging mochten we toch enkele enthousiastelingen verwelkomen op onze last-minute Halloweendrink in de Kantien. Stany zorgde voor enkele sfeerbeelden:

DSC_0046 DSC_0047

Bedankt aan de aanwezigen!

Nieuwe webstek!

Dezelfde inhoud, maar een nieuw jasje… Welkom op de nieuwe webstek van Vespa Club Gent-Leie!
Voorlopig vind je enkel de belangrijkste zaken over de club terug, maar naar verloop van tijd zal deze website meer opgevuld geraken.

Naast e-mail wordt deze website de belangrijkste bron van communicatie. Opkomende evenementen vindt je in een oogopslag in de rechterkolom. Hou ‘m dus in de gaten!

Indien je fouten op een webpagina tegenkomt, of suggesties hebt voor verbeteringen, mag je deze mailen naar de webadministrator via thomas@vespaclubgentleie.be.