oktober, 2015:

Halloweendrink 31/10/2015

Ondanks de late uitnodiging mochten we toch enkele enthousiastelingen verwelkomen op onze last-minute Halloweendrink in de Kantien. Stany zorgde voor enkele sfeerbeelden:

DSC_0046 DSC_0047

Bedankt aan de aanwezigen!

Nieuwe webstek!

Dezelfde inhoud, maar een nieuw jasje… Welkom op de nieuwe webstek van Vespa Club Gent-Leie!
Voorlopig vind je enkel de belangrijkste zaken over de club terug, maar naar verloop van tijd zal deze website meer opgevuld geraken.

Naast e-mail wordt deze website de belangrijkste bron van communicatie. Opkomende evenementen vindt je in een oogopslag in de rechterkolom.┬áHou ‘m dus in de gaten!

Indien je fouten op een webpagina tegenkomt, of suggesties hebt voor verbeteringen, mag je deze mailen naar de webadministrator via thomas@vespaclubgentleie.be.